FROWNING Attack

I don’t understand. Again, I couldnt understand. Have I done something not-so-good? I felt so alone. 90% portion is missing from my chest. No call, no text, not even a “Hi”. I might looked tough outside – playing, be annoying, debating. But I feel so cold inside. Every night before sleep, tears of fear and […]

I Want It So Bad! But It Was Not for Me, MAYBE.

Whoa..! It’s been a long time since I’ve been here. Dah bersawang. Kesian blog ni, bila Tuan dia rasa nak luah something, baru lah nak bukak. Kalau tidak, memang sampai kucing bertanduk dua pon tak dilayannya. Itu lahh. I guesses I really need a meditation here. Last week, I received a phone call from OPPO. […]

Summer Ice Cream Treats

Originally posted on kixkillradio:
Today’s post is another summer-inspired set using Cu-Poche Haruka Amami by Kotobukiya, Nendoroid Miku 2.0, Nendoroid Ruri Gouku, Nendoroid Kirino Kousaka, Nendoroid Hakase and Nano, Nendoroid Mirai Suenaga and Nendoroid Saber Lion – all by Good Smile Company. That ice cream cart was made for Haruka’s photos last time, I just…

Oh No! Otak marah Hati lagi.

Dalam dunia ini memang tidak pernah lari daripada percintaan antara manusia. Tidak kiralah sama ada sweet couple, happy marriage, or happy family. Kita selalu leka berkasih dengan manusia. Then somethings happen, ada salah faham mula lah nak menyuarakan isi hati yang sudah lama terpendam. Ada yang mengeluh mereka dah tak serasi dapat memahami satu sama […]

Bonjour! or Bon Jovi? Yeah here I go.

Hhahah! Every time I hear either one of these 2 words, I laugh. Oh no, no. bukan berniat menggelakkan title 2 perkataan ni, tapi gelak sebab lucu (sebut/dengar perkataan lucu pun boleh tergelak). Lucu sebab mengingatkan saya pada satu scene dalam movie The Tourist. Johnny Depp supposed to reply with “Bonjour”, not “Bon Jovi”. This […]